Comenzi si expediere

Nu exista comanda minima obligatorie, o comanda poate contine oricate produse doresti.

Alege modalitatea de comanda care ti se pare cea mai potrivita!

– Online
– Telefonic / WhatsApp / SMS*: 0744 132 796, 0723 576 256
– E-mail*: office@sapunnatural.ro
– Mesaj privat pe pagina Facebook*: www.facebook.com/sapunnatural.ro

* te rugam sa incluzi in comanda urmatoarele date: nume produs, gramaj (unde se aplica), numar bucati, nume, prenume, adresa de livrare, interval orar preferat pentru livrare, numar telefon mobil, adresa e-mail, modalitate de plata si de expediere.

Important: orice modalitate de comanda ai alege, vei primi fie un raspuns automat de confirmare a comenzii, fie un operator Sapun Natural te va contacta telefonic sau prin intermediul unei modalitati electronice de contact pentru a iti confirma comanda sau a iti oferi detalii suplimentare. In cazul in care nu primesti un raspuns din partea noastra in termen de 24 de ore de la plasarea comenzii, te rugam sa ne contactezi.

Costuri expeditie in Romania

  • Comenzi sub 500 lei: 20 lei, cost fix, indiferent de greutatea coletului si localitatea de livrare, expeditie prin curier rapid
  • Comenzile peste 500 lei: transport gratuit

Costuri expeditie internationale

  • Bulgaria: 60 lei
  • Austria, Belgia, Croatia, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, Marea Britanie, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Ungaria: 90 lei
  • Albania, Andorra, Bosnia si Hertegovina, Egipt, Elvetia, Estonia, Israel, Liechtenstein, Macedonia, Maroc, Moldova, Monaco, Serbia, Turcia: 120 lei
  • Armenia, Cipru, Muntenegru, Qatar, Tunisia: 135 lei
  • Belarus, Canada, Georgia, Islanda, Norvegia, Rusia, Statele Unite ale Americii, Ucraina: 150 lei

Taxa de transport va fi adaugata la pretul total al produselor comandate si va aparea in cos inainte de a trimite comanda.

Daca vrei sa expediem in alte tari decat cele mentionate mai sus, te rugam sa ne contactezi, pentru a iti trimite o oferta de transport convenabila.

Expediere colete in Romania

Expedierea coletelor in Romania se realizeaza prin curier rapid, costul expedierilor fiind suportat de catre tine pentru comenzile mai mici de 500 lei. Produsele sunt expediate in termen de 24-48 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.

Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit.

Expediere colete internationale

Expedierea coletelor internationale se realizeaza prin Poșta Romana, costul expedierilor fiind suportat de catre tine. Produsele sunt expediate in termen de 24-48 ore de la primirea comenzii. Comenzile primite in intervalul vineri, ora 16.00 – duminica, ora 16.00, se onoreaza luni.

Ambalajul este adecvat transportului de produse fragile si coletele sunt asigurate. In cazul spargerii unui produs, datorita manipularii necorespunzatoare din timpul transportului, inlocuim produsele gratuit.

Modalitati de plata pentru expeditii in Romania

Comenzi sub 500 lei: ramburs, cu card (plati procesate prin MobilPay) sau transfer bancar.

Comenzi peste 500 lei: cu card (plati procesate prin MobilPay) sau transfer bancar.

Modalitati de plata pentru expeditii internationale

Cu card (plati procesate prin MobilPay) sau transfer bancar.