Hai sa ne cunoastem!

Cine suntem?

In 2009, am lansat prima marca de sapun natural si cosmetice cu adevarat naturale din Romania, devenind primii producatori din tara. Anii au trecut, noi ne-am reinventat, dar am pastrat aceeasi pasiune si dorinta de a iti oferi cele mai bune produse.

Universul nostru cuprinde peste 200 de produse, dar inovam permanent, special pentru tine. Te rasfatam cu retete inedite de sapun solid si cosmetice, cu produse ce probabil au cele mai mici preturi de pe piata si cu produse unice in Romania.

Daca vrei sa intram rapid in contact, suna-ne la 0744132796 (inclusiv Whatsapp) sau 0723576256, scrie-ne pe office@sapunnatural.ro sau vino pe pagina facebook.com/sapunnatural.ro. Ne poti urmari si pe Instagram sau Pinterest.

 

Ce produse am creat pentru tine?

Sapunuri naturale solide

Sapunuri lichide

Geluri de dus si sampoane

Cosmetice naturale (creme naturale, uleiuri corp, ten si par, remedii naturale, parfumuri de puls, unturi bio si naturale, seturi cosmetice)

Uleiuri esentiale

Uleiuri si unturi vegetale vrac

Rasfaturi: ceramica, lemn, cadouri

Ingrediente cosmetice (ceara, argile, ape florale, plante, kituri ingrediente)

Parfumuri

Recipiente

 

Pasiune

Fie ca ai o noua pasiune, fie ca doresti sa iti deschizi un atelier de sapunuri naturale si cosmetice, noi te incurajam si te sustinem cu caldura. Rubrica de retete pentru fabricarea sapunului natural se imbogateste permanent, cu retete din ce in ce mai dificile, inclusiv pentru pasionatii care au trecut de faza experimentelor. Pentru incepatori, exista tutoriale, explicatii, lista de materiale, instructiuni de siguranta si multe altele. “Cum faci sapun” este locul in care orice intrebare de inceput isi gaseste raspunsul si in care orice practicant avansat gaseste idei si provocari noi.

Dorinta

Dorinta fireasca a fiecaruia dintre noi de a duce o viata sanatoasa, fara chimicale, ne-a condus catre apropierea de natura si de frumos, de aceea iti oferim atât informatiile necesare fabricarii cosmeticelor naturale, cat si ingredientele pentru acestea.

Totul 100% natural, fara chimicale sau adaosuri straine naturii

Cursuri practice

Ne-am gandit sa venim in ajutorul oricui doreste sa invete cum sa fabrice sapun natural, de aceea am creat trei cursuri de perfectionare. Doua cursuri practice pentru fabricarea de sapunuri naturale (modul incepatori si modul avansati) si un curs de profesionalizare, de business, pentru cei care isi doresc sa afle absolut toate informatiile legate de deschiderea unei afaceri cu cosmetice naturale si nu numai.

Noutati si media

Pagina de noutati este extrem de utila pentru tine, fiindca acolo anuntam noile produse din magazin, promotiile, cadourile sau reducerile. Dar pentru o comunicare in timp real si apropiata, te invitam pe pagina noastra de Facebook. Acolo vei gasi o comunitate in crestere, de pasionati ai unei vieti sanatoase, de persoane care au inteles importanta eliminarii chimicalelor.

Oferte distributie

Daca vrei sa deschizi o afacere, de cosmetice sau sapunuri naturale, un restaurant sau o cofetarie, avem oferte personalizate de distributie materii prime si nu numai. Trebuie doar sa ne contactezi si noi vom pregati un pachet ideal pentru afacerea pe care o ai sau o incepi.