Nu este nevoie sa iti colorezi sapunurile cu coloranti sintetici, pentru ca atunci numai naturale nu vor fi. Si nu, colorantii alimentari, acei CIXXXX, NU sunt naturali, chiar daca se folosesc la torturi sau diverse preparate culinare. 😉
O varianta de “colorare” a sapunurilor naturale a luat amploare in ultimele luni: “colorarea” ambalajului, ambalaj realizat din lana. Acest ambalaj nu se arunca si poate fi viu colorat, vesel sau poate avea diverse figurine aplicate sau brodate (ca in fotografia nr. 2).
Pe langa designul atragator al acestor ambalaje, aceste sapunuri sunt totodata exfoliante, lana fiind mult mai blanda cu pielea decat lufa (loofa), acel burete natural care se introduce in sapunuri. Iar cu ajutorul lanii, sapunul natural face mult mai multa spuma, isi pastreaza mai mult timp aromele imbietoare si nu se oxideaza.
Va puteti lasa imaginatia la joaca, puteti experimenta si puteti crea combinatii surprinzatoare si atractive vizual.
Dar daca vreti sa pastrati aura naturala a sapunurilor voastre, puteti alege lana necolorata, pe care o puteti decora simplu, cu diverse broderii sau aplicatii minimaliste, ca in fotografiile de mai jos.
Deci ce mai asteptati? Haideti ca in aceasta vara sa va uimiti prietenii si familia cu noile voastre creatii! 🙂 Noi avem retete de sapun natural pe care vi le oferim gratuit si ingredientele necesare productiei, voi veniti cu idei haioase, apoi impartasiti-le cu noi.
Succes!
Bună ziua ! Exista culori, non _toxice ,gen carioci ,cu care sa scriu pe săpunuri ? Mulțumesc!
Bună seara,
Din păcate, nu știm de astfel de produse non-toxice.