Uleiuri și unturi vrac? Doar la noi!

Pentru că la noi prețurile scad pe măsură ce cantitatea crește, ai siguranța că poți comanda oricât ai nevoie, fără să plătești în plus!

Am ales 16 unturi și uleiuri, cele mai bune dintre cele mai bune, atât cu certificare bio, cât și naturale, presate la rece. Fie că le folosești ca atare sau cu uleiurile esențiale preferate, fie că îți creezi propriile creme, săpunuri solide sau balsamuri, poți alege produsele noastre, mai ales că, așa cum probabil știi, prețurile noastre sunt flexibile.

Unturi bio și naturale

Untul de shea bio neprocesat este foarte apreciat pentru îngrijirea pielii, aducând rezultate remarcabile în tratarea problemelor dermatologice. Se poate folosi direct pe piele, cu efecte vizibile în ameliorarea iritațiilor, eczemelor, dermatitei sau alergiilor, dar și în creme, unturi de corp sau batoane de masaj.

Untul de cacao bio neprocesat are o putere mare de hidratare, este bogat și consistent. Aplicat pe păr sau piele, acest unt reface balanța proprie părului și pielii sănătoase. Are un miros delicios de cacao, fiind un unt care nu este supus vreunui proces de dezodorizare.

Untul de cocos natural hidratează și hrănește intens. Poate fi folosit pentru ten sau ca mască pentru părul uscat, vopsit sau ondulat. Îl poți adăuga în rețete de săpun natural, șampoane, balsamuri, geluri de duș, creme naturale, strugurele, uleiuri și lumânări de masaj.

Untul de palmier natural are proprietăți de hidratare, hrănește și protejează împotriva îmbătrânirii. Conține cantități importante de antioxidanți naturali, inclusiv bine-cunoscutul Squalene, dar și beta-caroten sau vitamina E.

Dacă vrei să produci pentru familia ta săpun natural, untul de palmier este ideal în orice rețetă. De asemenea, îl poți folosi în produse de îngrijire pentru păr, geluri de duș, sau în uleiuri și lumânări de masaj.

Untul de avocado natural este ideal ca unt de corp pentru pielea uscată sau matură. Este foarte apreciat pentru conținutul ridicat de vitamine și ajută la vindecarea rănilor și regenerarea celulară. Fiind versatil, se poate aplica și pe păr. Combate căderea acestuia și-i reface strălucirea sănătoasă.

Untul de mango natural se poate adăuga în produsele cosmetice destinate bebelușilor și copiilor, oferind un strat protector și emolient perfect. Aplicat pe piele, untul de mango este excelent în combaterea vergeturilor, protejează și reface flexibilitatea pielii, iar pentru ten are acțiuni antirid.

Uleiuri bio și naturale

Uleiurile vegetale acționează ca adevărate serumuri faciale, penetrând cele trei straturi ale pielii. Cu cât înaintăm mai mult în vârstă, cu atât pielea se usucă, se deshidratează și își pierde strălucirea. Uleiurile și unturile naturale vin în întâmpinarea nevoilor pielii noastre, în ultimul deceniu câștigând un loc de top în îngrijirea pielii, tenului și a părului.

Uleiul de ricin are proprietăți antiinflamatoare, de curățare, detoxifiere și vindecare. Îți poți prepara o mască de păr ultra-hidratantă, pentru că este un ulei ideal pentru scalp, rădăcina părului și fir. Rezultatele te vor surprinde, cu siguranță.

Uleiul de migdale dulci este un excelent ulei demachiant, dar și o loțiune de corp foarte apreciată. Este comestibil, iar aroma lui deosebită dă o savoare aparte preparatelor mediteraneene și celor asiatice.

Uleiul de rapiță repară părul deteriorat și hidratează scalpul. Bogat în vitamina E, reface țesutul și calmează mâncărimile care apar în timpul vindecării rănilor.

Uleiul de soia este un emolient deosebit de eficient, ajutând la reducerea ridurilor. Reface pielea și o întinerește, redându-i flexibilitatea. Aplică-l ca atare și va acționa ca un serum. Are un conținut ridicat de vitamina E și lecitină, fiind absorbit rapid în piele. Este folosit cu succes în produsele antirid (creme, serumuri).

Uleiul de arahide ameliorează rapid acneea sau dermatita și reface țesutul. Are puternice acțiuni antirid și este un emolient natural. Cu un conținut ridicat de proteine, este indicat pentru o dieta sănătoasă și este alternativa foarte gustoasă a uleiurilor tradiționale.

Uleiul de orez întinerește pielea și îi redă flexibilitatea. Este foarte apreciat pentru îngrijirea tenului, având și factor de protecție solară.

Uleiul de porumb catifelează pielea și o hidratează în profunzime. Adăugat în șampon, îngrijește părul vopsit, uscat, deteriorat. În bucătărie este apreciat pentru gustul deosebit, fiind folosit la salate și preparate la cuptor.

Uleiul de argan bio este un ulei tratament, cunoscut și utilizat de sute de ani pentru îngrijirea pielii. Contribuie la catifelarea pielii, reducerea ridurilor de expresie, tratarea acneei, creșterea luminozității tenului și multe altele. Mai mult decât atât, simpla masare cu acesta aduce confort și ameliorează durerile articulare și musculare.

Uleiul de măsline extravirgin are deja notorietate în regenerarea celulelor pielii și este adesea folosit după epilare sau bărbierit. Este un ingredient de bază apreciat în întreaga lume, atât pentru uz cosmetic, dar și culinar.

Uleiul de măsline pomace se poate adăuga în rețete de săpun lichid, gel de duș, balsamuri de buze, lumânări de masaj sau unturi pentru corp.

Știai că poți beneficia de o reducere de 20% la orice produs din magazin? Trebuie doar să te abonezi la newsletter-ul nostru și în mail-ul de „Bun venit” vei primi codul de reducere. Vino pe www.sapunnatural.ro/newsletter, înscrie-te rapid și reducerea este a ta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.