Ai aflat de reducerile noastre de primăvară?

Vremea s-a încălzit și cu toții petrecem mai mult timp afară, ne plimbăm mai des și ne bucurăm de soare. Noi ți-am pregătit reduceri irezistibile, ca să începi noul sezon cu tot de ai nevoie.

Drumurile cu mașina devin mai plăcute, odată cu sosirea primăverii. Ce-ar fi să adaugi un plus de confort, ca să te simți și mai bine?

Odorizante de mașină

Încântătoarele odorizante pentru mașină sunt o alternativă deosebită la odorizantele clasice. Cu un design original, o culoare inedită și un parfum floral, fresh, fructat sau masculin, noul tău odorizant este ușor de folosit, are o notă aparte și va deveni, cu siguranță, accesoriul tău favorit. Profită de ocazie și achiziționează-ți odorizantul de mașină preferat cu o reducere de 50%, în limita stocului disponibil.

Difuzoare aromaterapie la cele mai wow prețuri

Tot pentru mașina ta, elegantul difuzor cu ultrasunete este un must have în acest sezon. Modern, șic și eficient, difuzorul pentru uleiuri esențiale îți va oferi atât un miros plăcut, dar și umiditatea necesară. Îl poți plasa și la birou, în încăperi mici și medii.

Un alt difuzor pentru birou, încăperi mici sau mașină este adorabilul difuzor extensibil cu ultrasunete pentru uleiuri esențiale. Având dimensiuni reduse și un design original, dispozitivul este surprinzător de versatil. Poate funcționa fară întrerupere aproximativ zece ore, are două moduri de difuzare (intermitent sau permanent) și lumină LED în 7 variante de culoare. Tot ce-ți rămâne de făcut este să-ți alegi uleiurile esențiale pe care vrei să le folosești.

Elegant și eficient, difuzorul cu ultrasunete electric pentru uleiuri esențiale este potrivit pentru încăperile medii și mari, iar acum îl poți achiziționa la un preț redus cu 50%. Este un produs 6 în 1, unic în România: difuzor aromaterapie cu ultrasunete, vaporizator, umidificator, ionizator, purificator de aer și lampă de veghe.

Dacă tot vorbim despre uleiuri esențiale și aromaterapie, acum îți oferim și îndrăgitele coliere pentru aromaterapie la un preț redus, să te poți bucura tot timpul de beneficiile uleiurilor tale esențiale. Alege-ți preferatul, iar noi ți-l trimitem împreună cu 10 rezerve de fetru de diferite culori, care se pot spăla.

Transport la jumătate de preț, toată luna aprilie

Și pentru că la noi e luna reducerilor, ai 50% reducere la tariful pentru transport. În aprilie transportul costă doar 10 lei, indiferent de dimensiunea, greutatea sau localitatea din Romania în care vrei să-ți livrăm.

Citește articolul nostru despre aromaterapie și află care sunt cele mai populare uleiuri esențiale și ce efecte au. Iar dacă vrei să ținem legătura permanent, te așteptăm pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau Pinterest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.