Beneficiile produselor cosmetice naturale

Încă din timpuri îndepărtate, plantele au fost folosite pentru îngrijirea părului, pielii și a tenului. Extractele din plante, uleiurile și unturile naturale erau preparate în gospodărie, femeile fiind conștiente de beneficiile acestora. 

Pielea, cel mai mare organ al corpului, are nevoie de îngrijire permanentă, iar utilizarea produselor cosmetice naturale este pe cât de firească, pe atât de eficientă.

Ce sunt produsele cosmetice naturale

Produsele cosmetice naturale sunt acelea care nu conțin ingrediente chimice, sintetice, care aduc părului, pielii și tenului beneficiile plantelor din care sunt făcute, îngrijind în mod natural, blând și eficient. Pielea absoarbe într-o măsură foarte mare ce aplicăm pe ea, iar a opta pentru cosmetice naturale înseamnă să ne pese cu adevărat de sănătatea noastră.

De ce să alegi produsele noastre

De 13 ani, în atelierul nostru creăm produse cosmetice naturale care să îți aducă îngrijirea de care ai nevoie, iar rețetele nostre sunt mereu îmbunătățite. Ne place să oferim prietenilor noștri cele mai eficiente produse și știm că îngrijirea personală cu produse naturale aduce un plus de frumusețe și sănătate, vizibile într-un timp foarte scurt.

Cosmeticele noastre sunt realizate din ingrediente provenite exclusiv din natură, fără conservanți, coloranți sau arome sintetice.

Care sunt beneficiile produselor cosmetice naturale?

1. Cosmeticele naturale au în componență numai ingrediente naturale, ale căror beneficii sunt transferate părului, pielii sau tenului.

Gândește-te la uleiurile naturale, de exemplu, care sunt baza cremelor noastre pentru ten, la care se adaugă extracte din plante care au proprietăți pozitive de necontestat.

2. Cosmeticele naturale conțin nutrienți de care pielea și tenul au nevoie.

Hidratarea și hrănirea pielii sunt procese pe baza cărora se menține și se îmbunătățește aspectul sănătos și frumos. O piele hrănită și hidratată natural are un aspect luminos, este elastică, fermă și are capacitatea de a se regenera cu ușurință, menținându-și astfel tinerețea pe care toate ne-o dorim.

3. Cosmeticele naturale te protejeaza pe tine, dar și mediul.

Factorii poluanți sunt o reală amenințare la adresa frumuseții și sănătății pielii noastre și nu numai. Folosind produse cosmetice naturale te protejezi de influențele nocive ale poluării și protejezi și mediul prin simplul fapt că nu utilizezi produse sintetice și chimice.

4. Cosmeticele naturale nu au conservanți.

În produsele care nu sunt naturale se utilizează conservanți, parabeni. Poate că parabenii prelungesc durata de valabilitate a produsului, însă pot aduce efecte negative deloc de neglijat pielii și corpului, precum dezechilibre hormonale, iritații și îmbătrânirea prematură a pielii.

5. Cosmeticele naturale au arome naturale.

Aromele sintetice sunt adesea utilizate pentru a acoperi mirosuri mai puțin plăcute ale componenților chimici. Aromele naturale sunt cu adevărat plăcute, dar și benefice.

6. Cosmetice naturale sunt blânde cu pielea, îngrijind-o și hidratând-o în mod natural și fără să producă iritații, înroșiri, erupții.

Creăm produse cosmetice cu adevărat naturale și suntem producători români. Punem pasiune în munca noastră și scopul nostru este să îți aducem mereu cele mai bune produse cosmetice. Avem numeroase pentru femei, însă am ținut cont de nevoile întregii familii și am creat produse dedicate atât copiilor, cât și bărbaților.

Dacă te-am convins și vrei să încerci produsele noastre, explorează toate categoriile din magazinul nostru, iar dacă ai întrebări, scrie-ne sau sună-ne.

Te așteptăm și pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau Pinterest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.