Alege produse cosmetice pentru copii cu adevărat naturale!

În multitudinea de produse cosmetice existente pe piața românească este destul de greu să reușești să le alegi pe cele mai potrivite pentru copii, mai ales când reclamele ne spun despre zeci de produse că acestea sunt cele mai bune.

Dacă îți dorești să le oferi micuților o îngrijire naturală, cosmeticele pe care vrei să le ai la îndemână ar trebui să fie naturale. Asta presupune că în componența lor nu există substanțe chimice sau conservanți, dar și că aduc pielii beneficiile plantelor din care sunt făcute. Așadar, o îngrijire naturală pentru copii presupune utilizarea cosmeticelor cu adevărat naturale.

Produse cosmetice pentru copii cu adevărat naturale

În urmă cu 13 ani am creat primul săpun natural pentru copii, din dorința de a îngriji pielea bebelușilor cum se cuvine. Iritațiile, alergiile, disconfortul pe care îl resimte un copil mic la contactul cu substanțele chimice din cosmetice au devenit pentru noi istorie, iar mamele știu cât de important este acest lucru. Mânați de bucuria reușitei, pasionați de natură și de ce ne poate oferi ea, am continuat să creăm produse cosmetice naturale.

Crema de corp pentru cei mici

Este un produs 100% sigur, creat special pentru bebeluși și copii. Crema pentru cei mici calmează iritațiile de scutec, hidratează intens pielea delicată a micuților și menține catifelarea naturală. Este cu adevărat naturală, nu doar cu numele, și se poate folosi încă din prima zi acasă a bebelușului. Formula acestei creme de corp include ingrediente bio, pure, numai din surse vegetale, nu conține apă sau uleiuri esențiale. Prietenele noastre o utilizează constant și pentru copii, nu numai pentru bebeluși, pentru că îngrijește delicat și eficient pielea, menținând-o sănătoasă.

Ulei de corp pentru cei mici

Nimic nu se compară cu masajul relaxant de seară al bebelușului și cu starea de bine pe care i-o aduce acesta, făcându-l să doarmă liniștit. Dacă vrei să știi că tot ce atinge pielea bebelușului tău este natural, uleiul de corp pentru cei mici este produsul pe care îl cauți. Se absoarbe ușor în piele, hidratează intens și îngrijește delicat, oferind confort. Masajul de după băiță devine o plăcere, iar odihna bună a copilului este de neprețuit.

Gel de duș pentru copii

Pe măsură ce cresc, micuții descoperă bucuria de a se îngriji singuri, iar dușul este un moment de răsfăț zilnic. Am creat gelul de duș pentru copii, un produs 100% natural, care să curețe și să hidrateze eficient pielea copiilor, fără chimicale sau adaosuri străine naturii. Combinația de uleiuri vegetale de floarea soarelui și cocos îl face să fie cremos și delicat cu pielea, iar esența relaxantă oferită de uleiul esențial de lavandă este cea care face ca ritualul de seară să fie unul plăcut, atât pentru corp, cât și pentru minte.

Remedii aromaterapeutice

Ne-am gândit și la răceli, dar și la inevitabilele perioade de timp mai agitate pe care și copiii le resimt. Așa am creat inhalatoarele nazale pe bază de uleiuri esențiale, atât de eficiente și ușor de utilizat. Pentru copii am creat inhalatorul nazal somn liniștit și inhalatorul nazal răceală, iar eficiența lor este validată și confirmată. Pe bază de uleiuri esențiale pure, inhalatoarele nazale sunt remedii aromaterapeutice care pot fi utilizate ori de câte ori este nevoie, aducând beneficii vizibile și de durată.

Vino pe site și alege și alte produse pentru copilul tău! Noi te așteptăm cu brațele deschise și multă voie bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.