Sărbătorim Ziua Femeii alături de tine!

La mulți ani! Să ai o primăvară minunată și să te bucuri de tot ce te înconjoară!

De 13 ani, te răsfățăm cu cosmetice naturale cu adevărat, iar oferta noastră crește de la un sezon la altul. Ne place să creăm produse și să le perfecționăm, atelierul nostru fiind plin de rețete, arome și ingrediente pe care le iubim.

Prietenii noștri ne-au inspirat mereu și ne-am dorit să venim în întâmpinarea nevoilor acestora cu produse cosmetice formulate atent și testate în timp. Știm că o îngrijire personală cu produse naturale aduce un plus de sănătate și frumusețe, iar aprecierile pe care le primim ne încurajează să continuăm.

Ești pentru prima oară pe site și nu știi cine suntem?

În primul rând, suntem producători români. Și ne mândrim cu acest lucru.

Săpunuri naturale solide

Pentru că săpunurile naturale solide au fost primele noastre produse, am creat 15 tipuri, cu uleiuri esențiale și combinații aromatice unice în România.

Creme naturale

Trecând la îngrijirea facială și corporală, descoperă cremele noastre pentru ten și corp cu ingrediente prețioase, organice și ultra-hidratante. Le găsești aici.

Prețuri flexibile la uleiurile esențiale

Și dacă tot am vorbit despre uleiurile esențiale din săpunuri, este evident că le iubim, de aceea la noi găsești peste 30 de tipuri de uleiuri esențiale. Florale, mentolate, condimentate sau fructate, în cantități de 10 ml., 50 ml., 100 ml. sau 1 litru. Alege ce îți încântă simțurile, cu siguranța că sunt cu adevărat naturale și pure. Cât despre prețuri, să știi că sunt flexibile, adică scad pe măsură ce cantitatea crește.

Produse lichide

A durat aproape un an să testăm diverse rețete de săpunuri lichide, geluri de duș și șampoane, dar în 2010 am lansat primele noastre produse lichide. Astăzi avem 11 tipuri, atât la cantități de 250 ml., cât și la un litru.

Uleiuri naturale

Ce ai mai putea testa? Uleiurile pentru corp, ten și păr. Le-am creat pentru toate tipurile de piele, pentru femei, bărbați și copii.

Remedii naturale

Ne-am gândit la toate, așa că de mai bine de trei ani am creat și o gamă de remedii naturale, pe care o dezvoltăm continuu. Astăzi poți comanda inhalatoare nazale, remedii aromaterapeutice roll-on pentru răceală, dureri de cap și somn liniștit, ape florale sau sare de la Praid. Tot acolo poți găsi și unul dintre cele mai noi produse, serum-ul pentru unghii și cuticule.

Parfumuri de puls

Și pentru că este 8 Martie, vom încheia mica prrezentare cu parfumurile de puls RITUAL, create special pentru femeile elegante, frumoase, delicate sau puternice.

Dacă te-am convins și vrei să încerci produsele noastre, explorează toate categoriile din magazinul nostru, iar dacă ai întrebări, scrie-ne sau sună-ne.

Te așteptăm și pe paginile noastre de Facebook, Instagram sau Pinterest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.