Simte natura cu cele mai noi produse cosmetice!

Cele mai noi produse cosmetice naturale te așteaptă de săptămâna aceasta pe site.

Vine primăvara și ne-am înnoit precum natura de afară! Avem o nouă gamă de produse cosmetice naturale, ca să te bucuri de îngrijirea cu adevărat naturală pe care ți-o dorești.

Am lansat patru creme faciale extraordinare, două de zi și două de noapte, și un serum de unghii și cuticule. În plus, după 13 ani, avem o nouă imagine, care ne reprezintă.

Creme faciale pentru ten matur

Cremă antirid de zi cu acid hialuronic și apă de trandafiri bio

Potrivită pentru tenul matur, crema antirid de zi este puternic hidratantă și lasă tenul luminos. Pătrunde rapid în piele și hidratează din interior. Datorită conținutului de acid hialuronic, crema face ca liniile fine să fie netezite, iar ridurile de expresie corectate, în timp ce apa de trandafiri bio reglează pH-ul pielii.

Cremă antirid de noapte cu concentrat de caroten bio și unt de shea bio

Creată pentru tenul matur, crema antirid de noapte este puternic hidratantă și acționează în profunzime. Prețioasă și densă, redă aspectul natural al tenului încă de la prima aplicare. Atenuează ridurile de expresie și previne apariția acestora. Datorită concentratului de caroten bio, crema antirid de noapte are proprietăți antioxidante și antirid remarcabile, iar untul de shea bio îi conferă capacitatea de reparare a pielii la nivel celular.

Creme faciale pentru toate tipurile de ten

Cremă regeneratoare de zi cu coenzima Q10 și ceai alb

Crema facială regeneratoare de zi este potrivită oricărui tip de ten. Este hidratantă și lasă tenul catifelat. Pătrunde rapid în piele și vindecă din interior. Conține un complex de vitamine și minerale care susțin regenerarea celulară. Ceaiul alb are o cantitate mare de antioxidanți și este cel mai pur ceai.

Cremă reparatoare de noapte cu unt de cacao bio

Crema facială reparatoare de noapte este potrivită oricărui tip de ten, fiind puternic hidratantă. Este prețioasă și densă. Acționează în profunzime, lăsând tenul luminos. Reface balanța proprie pielii sănătoase și conferă acesteia un grad înalt de suplețe.

Îngrijirea mâinilor

Crema hidratantă de mâini este una bogată, puternic hidratantă. Conține ingrediente organice și naturale pure, printre care unt de cacao și ulei de migdale dulci, dar și o combinație unică de uleiuri esențiale care să-ți ingrijească intens mâinile pe tot parcursul anului. Prețioasă și densă, crema hidratantă de mâini acționează în profunzime lăsând pielea mult mai hidratată și luminoasă.,

Serum-ul pentru unghii și cuticule este conceput pentru a hrăni unghiile și cuticulele și a le menține hidratate. Previne uscarea și crăparea acestora, menținând flexibilitatea naturală. Regenerează și protejează cu ajutorul uleiurilor bio de jojoba și argan. Uleiurile esențiale sunt puternic antibacteriene. Se aplică de 2 ori/zi, se masează unghia și se împinge cuticula cu bețișorul din lemn de portocal. Bețișorul din lemn de portocal îl oferim gratuit, odată cu serum-ul.

Cadouri

Pentru că și nouă ne plac mult cadourile, ți-am pregătit câteva seturi pe care să le dăruiești celor dragi sau de care să te bucuri chiar tu.

Pentru femei

Setul pentru femei conține o cremă antirid de zi cu acid hialuronic, un ulei de migdale dulci și un săpun natural solid cu trandafiri.

Despre crema antirid de zi am vorbit mai sus. Uleiul de migdale dulci este un excelent demachiant care n-ar trebui să lipsească din rutina zilnică. Întârzie îmbătrânirea celulelor, calmează iritațiile și inflamațiile tenului, reface strălucirea sănătoasă a pielii. Iar săpunul natural solid cu trandafiri face o spumă bogată, mătăsoasă și lasă pielea hidratată.

Pentru bărbați

Setul pentru bărbați conține un gel de duș cu parfum masculin, un inhalator pentru șoferi, un ulei pentru păr și barbă și un ulei esențial de mentă.

Gelul de duș pentru bărbați este hidratant și cremos. Este foarte apreciat pentru parfumul deosebit, care relaxează și dă o stare de bine, datorită uleiurilor esențiale pe care le conține.

Inhalatorul nazal pentru șoferi este special conceput ca să revigoreze și să mențină atenția concentrată. Combinația de uleiuri esențiale îmbunătățește starea de spirit și este de ajutor în cazul efortului mental. Crește vigilența la volan și ține corpul în alertă pe o perioada îndelungată.

Uleiul pentru păr și barbă stimulează creșterea părului și îi redă strălucirea sănătoasă. Hidratează în profunzime și îngrijește de la prima aplicare. Conținutul ridicat de vitamina E și acizi grași contribuie la sănătatea firului de par, de la rădăcina până la vârf, uleiul fiind un adevărat tratament împotriva căderii părului și a scalpului iritat.

Uleiul esențial de mentă este recunoscut pentru proprietățile sale puternic fortifiante, tonifiante, cu rezultate excepționale în combaterea stresului, atât muscular, cât și mental.

Pentru copii

Setul pentru copii conține o cremă de corp pentru cei mici, un săpun natural cu lăptișor de matcă și un ulei din sâmburi de struguri.

Crema pentru cei mici și-a câștigat deja aprecierea. Creată în 2009, crema este un produs 100% sigur, din ingrediente naturale, și poate fi folosită încă din prima zi acasă. Hidratează intens pielea, calmează peste noapte iritațiile cauzate de scutec și menține catifelarea naturală.

Săpunul natural este conceput special pentru pielea delicată a bebelușilor și copiilor. Conține miere, mușețel și lăptișor de matcă. Face o spumă bogată și mătăsoasă, îngrijind și hidratând pielea micuților.

Uleiul din sâmburi de struguri este un emolient natural și ajută la hrănirea în mod natural a pielii. Ameliorează rapid iritațiile și reface țesuturile. Cei mici vor fi încântați de masajul cu acest ulei, atât de apreciat.

Mărțișoare

Și anul acesta, Corina Icală ne încântă cu mărțișoare originale, realizate cu aceeași pasiune și drag de tradiții autentic romanești.

Corina modelează ceramica, pictează mărțișorul cu multă migală și îl lasă la uscat, îi agață șnurul alb-roșu, îl prinde pe un carton colorat și ți-l expediază cu dragoste.

Ea lucrează fiecare mărțișor cu gândul că este un adevărat păstrător al tradițiilor și primul simbol al primăverii.

Alte cadouri creative

Suport din ceramică pentru lumânare și suport din ceramică pentru lumânare, căsuță.

Suporturile din ceramică pentru lumânări sunt realizate tot de către Corina Icală. Modelate și pictate cu migală, micile obiecte sunt încântătoare și deosebite.

În magazinul nostru găseșți și alte răsfățuri, așa că te invităm să le alegi pe cele care ți se potrivesc cel mai bine.

Simte natura. Remedii naturale.

Primăvara vine și cu câteva mici neplăceri, cum ar fi virozele sau durerile de cap. Uleiurile esențiale sunt apreciate de mii de ani ca și remedii pentru sănătate.

Remediul aromaterapeutic roll-on pentru răceală are o acțiune eficientă și-l poți folosi ori de câte ori ai nevoie. Conține doar uleiuri esențiale pure, ce au efecte antivirale și antibacteriene recunoscute. Combinația echilibrează energiile și stimulează sistemul imunitar. Reduce în mod natural inflamațiile nazale și durerile asociate cu răceala și gripa. Pentru a potența efectele acestui remediu aromaterapeutic, folosește-l împreună cu inhalatorul nazal pentru răceală.

Remediul apomaterapeutic roll-on pentru dureri de cap este primul produs de acest fel realizat în România și are acțiune calmantă, relaxantă. Combinația îmbunătățește sistemul imunitar și cel respirator, reducând congestiile nazale. Calmează și diminuează durerile de cap. Pentru a potența efectele acestui remediu aromaterapeutic, folosește-l împreună cu inhalatorul nazal pentru dureri de cap.

Remediul aromaterapeutic roll-on pentru somn liniștit îmbunătățește calitatea somnului și crește durata timpului de odihnă. Calmează și reface echilibrul mental. Pentru a potența efectele acestui remediu aromaterapeutic, folosește-l împreună cu inhalatorul nazal pentru somn liniștit.

Dacă vrei să ținem legătura permanent, te așteptăm și pe paginile noastre de FacebookInstagram sau Pinterest!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Spam protection by WP Captcha-Free

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.